spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img
Array

Doliu la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Romică Balaj a murit

Știri din Județ

Publicitate

Conducerea Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a anunțat în urmă cu câteva ore trecerea în neființă a colonelului Romică Balaj.

Cu profund regret în suflet, comunitatea academică militară sibiană face cunoscută înrolarea în Armata Cerurilor a domnului lt.col.(rz.) Romică Balaj, ofițer de excepție, instructor militar carismatic, înzestrat cu mult har. A fost un lider militar respectat atât de studenți cât și de colegi și superiori, care a contribuit la formarea multor generații de absolvenți ai instituției noastre.”

transmis reprezentanții AFT Sibiu



Lt.col.(rz.) Romică Balaj a absolvit Școala militară de ofițeri activi „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, în anul 1975, iar pe parcursul evoluției în carieră și-a intersectat destinul cu cel al instituției noastre de două ori. Prima dată, începând cu anul 1976, când, timp de patru ani, a fost comandant de pluton elevi, iar cea de-a doua oară, începând cu anul 1983, când, pentru 19 ani a îndeplinit diverse funcții în cadrul catedrei de pregătire militară de bază și de șef al Biroului logistică didactică.

Adresăm sincere condoleanţe familiei greu încercate!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului