Doliu la Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Romică Balaj a murit

Știri din Județ

Conducerea Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu a anunțat în urmă cu câteva ore trecerea în neființă a colonelului Romică Balaj.

Cu profund regret în suflet, comunitatea academică militară sibiană face cunoscută înrolarea în Armata Cerurilor a domnului lt.col.(rz.) Romică Balaj, ofițer de excepție, instructor militar carismatic, înzestrat cu mult har. A fost un lider militar respectat atât de studenți cât și de colegi și superiori, care a contribuit la formarea multor generații de absolvenți ai instituției noastre.”

transmis reprezentanții AFT SibiuLt.col.(rz.) Romică Balaj a absolvit Școala militară de ofițeri activi “Nicolae Bălcescu” din Sibiu, în anul 1975, iar pe parcursul evoluției în carieră și-a intersectat destinul cu cel al instituției noastre de două ori. Prima dată, începând cu anul 1976, când, timp de patru ani, a fost comandant de pluton elevi, iar cea de-a doua oară, începând cu anul 1983, când, pentru 19 ani a îndeplinit diverse funcții în cadrul catedrei de pregătire militară de bază și de șef al Biroului logistică didactică.

Adresăm sincere condoleanţe familiei greu încercate!

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri