10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Flux special de vaccinare pentru copiii cu vârsta între 5-11 ani la centrul de vaccinare de la Cantina Municipiului Sibiu

Știri din Județ

Primăria Sibiu a operaționalizat un flux nou de vaccinare la centrul de la Cantina Municipiului Sibiu (Calea Gușteriței, nr. 22), dedicat copiilor cu vârsta între 5 și 11 ani. Pentru aceasta, a fost asigurat personalul necesar, s-au făcut amenajările pentru respectarea circuitelor separate, indicate în normative, și s-au achiziționat echipamente medicale adaptate specificului pediatric.
Vaccinarea copiilor în acest centru va începe de miercuri, 26 ianuarie. Procesul de vaccinare se va desfășura zilnic, de luni până duminică, între orele 08.15 – 19.45. Părinții se pot prezenta cu copiii direct în centru sau pot face o programare pe platforma națională de programări: vaccinare-covid.gov.ro, din contul lor, pentru centrele marcate cu “P_PED”.

Precizăm că, în centrul de vaccinare deschis la Cantina Municipiului Sibiu, este în continuare activ și un flux dedicat persoanelor cu vârsta de peste 12 ani, deschis conform aceluiași program.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri