spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img
Array

Un polițist din Sibiu i-a readus zâmbetul unui bătrânel. I-a înapoiat o sumă de bani

Știri din Județ

Publicitate

Ciprian Cociș, un polițist din cadrul Biroului de Investigații Criminale Sibiu a dat dovadă de corectitudine și spirit civic.

Polițistul a găsit în dimineața zilei de ieri, mai multe bancnote împrăștiate pe jos. Fără să stea ptea mult pe gânduri, a început identificarea proprietarului.

Și nu a durat mult până când, nea Cornel, un bunic în vârstă de 60 de ani, din Păuca a fost notificat despre faptul că banii săi, mai exact 1800 de lei, sunt în siguranță.

„Ce a urmat a fost exact scenariul urmat în cazul comiterii unei infracțiuni: colectarea probelor, a se vedea adunatul și număratul banilor, colectarea de indicii, a se vedea discuțiile purtate cu personalul băncii din apropiere și vizionarea unor imagini, punerea cap la cap a tuturor informațiilor și, într-un final fericit, identificarea persoanei căreia îi aparțineau banii și predarea lor proprietarului. Ciprian Cociș este proaspăt polițist, încadrat în cursul lunii decembrie 2021, din sursă externă! Ne bucurăm că este un model ca om, în primul rând, pentru că știm că ar fi făcut același lucru și dacă nu ar fi purtat uniforma de polițist.” au postat reprezentanții IPJ SIBIU pe pagina oficială de Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă