spot_img
9.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Autoaccidente la Şmig și Sibiu. Un șofer a rupt un stâlp, celălalt s-a răsturnat

Știri din Județ

Publicitate

În cursul nopții, pompierii militari ai ISU Sibiu au fost solicitați să intervină de urgență în sprijinul cetățenilor la două autoaccidente produse în municipiul Sibiu și Şmig.

Un șofer grăbit a intrat azi-noapte, cu mașina într-un stâlp de electricitate din Şmig. În urma impactului, stâlpul s-a rupt, blocând circulația. În jurul orei 02:10, ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, pompierii militari ai Punctului de lucru Dumbrăveni au intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale și deblocarea carosabilului. Au fost anunțați și reprezentanții furnizorului de electricitate.

Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, a ieșit din autoturism până la sosirea forțelor și a primit îngrijiri medicale fiind ulterior transportat la CPU Mediaș cu un traumatism cranio cerebral.

În jurul orei 06:00, un autoturism s-a răsturnat în municipiul Sibiu, Șos Alba Iulia. Doua echipaje SMURD dintre care unul cu medic precum și un echipaj de descarcerare s-au mobilizat prompt la fața locului. În urma impactului, două persoane au rămas blocare în autoturism. Acestea au fost extrase rapid, fiind transportate la spital.

FOTO Info trafic județul Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor