8 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Probleme în traficul județului Sibiu – S-au petrecut de Sfântul Ion iar acum au dosare penale

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Trei șoferi au fost prinși pe picior greșit în traficul județului Sibiu, asta după ce s-au urcat băuți la volan. Chiar de Sfântul Ioan, în 7 ianuarie, un șofer a fost oprit de către polițiștii rutieri pe o stradă din municipiul Sibiu. Șoferul în vârstă de 19 ani avea o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, pe strada Semaforului din municipiul Sibiu, un alt șofer a fost identificat la volan conducând cu o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Vâlcea.

În dimineața zilei de 8 ianuarie, pe DN 1, în orașul Miercurea Sibiului, un localnic în vârstă de 39 de ani a fost depistat conducând un autoturism și având o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 9 ianuarie, pe raza localității Nou, comuna Roșia, un localnic în vârstă de 38 de ani a condus un autoturism pe strada Peștilor, a efectuat manevra de mers înapoi și a acroșat un autoturism parcat, în urma evenimentului rezultând numai pagube materiale. Dorind să părăsească locul producerii tamponării, conducătorul auto a parcurs o distanță de câteva zeci de metri, a virat brusc stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp. Impactul a dus la vătămarea corporală a pasagerului din dreapta, un localnic în vârstă de 20 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.
În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu a rezultat faptul că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri