spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

280 de amenzi și 29 de permise suspendate în județul Sibiu, în doar 3 zile

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

În perioada 04 – 06 februarie, în urma acțiunilor desfășurate de către polițiștii rutieri, au fost constatate 8 infracțiuni la regimul circulației, au fost reținute 29 de permise de conducere, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și s-au aplicat 280 de sancțiuni contravenționale în valoare de 96.000 de lei.

La data de 5 februarie, în jurul orei 18:30, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Fântânele de către un localnic în vârstă de 46 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 22:30, pe DN 14, în zona orașului Dumbrăveni, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 57 de ani.
Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târiu, în jurul orei 01:30, pe strada Cloșca din municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

La aceeași dată, în jurul orei 16:45, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Cristian de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Orlat. Bărbatul le-a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de o autoritate străină, în urma verificărilor documentului rezultând indicii care să conducă spre ipoteza că ar fi vorba despre un document fals.

Probleme au fost găsite și în municipiul Mediaș, acolo unde un localnic în vârstă de 19 ani, aflat la volanul unui autoturism condus pe strada Baznei, a fost testat de către polițiști cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă la substanța THC-5, Cannabis.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală din localitatea Gura Râului de către un localnic în vârstă de 38 de ani.
Întrucât testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din nou probleme la Mediaș, acolo unde polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe strada Iuliu Maniu de către un localnic în vârstă de 19 ani. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la substanța Methamphetamină.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor