spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Loc de joacă nou, vandalizat la Ocna Sibiului

Știri din Județ

Publicitate

Locul de joacă pentru copii de la blocurile ANL a fost vandalizat de persoane încă necunoscute, anunță primarul din Ocna Sibiului, Predescu Claudiu George.

Edilul trage un semnal de alarmă contra faptelor de vandalism, subliniind faptul că cei mici s-au bucurat nespus de mult la inaugurarea locului de joacă și merită să-l poate folosi în perfectă stare. Pagubele nu sunt foarte însemnate, doar anumite plase ale unor porți de fotbal sau a coșului de baschet au avut de suferit, fiind rupte. Însă, dacă vandalismul nu este stopat din fașă, mâine putem asista la bănci rupte sau chiar la distrugerea gazonului.

De curând, am constatat că cineva a fost foarte deranjat de acest obiectiv. A fost ruptă plasa porților, asa cum se vede în fotografii, și cea de la coșurile de baschet, iar „lucrătura” e clar că nu a fost făcută nici accidental, nici de vreun copil. Primăria va repara pe propria cheltuială ceea ce s-a distrus, dar cei care au vandalizat locul trebuie sa știe ca vor suporta consecințele după ce vom analiza înregistrările de pe camerele video din zonă. Nu știu dacă e vorba de rea voință sau ignoranță, dar e limpede că unora le e greu să se adapteze la condițiile civilizate, la modernizare și la simțul civic. Pentru comunitatea noastră, liniștea și comportamentul decent sunt esențiale, așa că vom avea toleranță zero pentru asemenea derapaje ale unor frustrați, alergici la civilizație.” a postat pe pagina sa de Facebook, primarul din Ocna Sibiului, Predescu Claudiu George

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor