spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Exercițiu ISU la fabrica Greiner din Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

Mai multe echipaje de pompieri ISU, dar și mai multe ambulanțe SMURD intervin la această oră în localitatea Șelimbăr, la fabrica Greiner.

Din fericire, nu este o situație reală de urgență, totul fiind un exercițiu. Echipele ISU SIBIU se antrenează periodic în diferite scenarii tocmai pentru a-și testa timpul de reacție, dar și analizarea procedurilor aplicate la evacuarea persoanelor sau a limitării pagubelor materiale.

Scenariul a presupus izbucnirea unui incendiu la mașinile de injecție mase plastice și 5 persoane surprinse în incendiu. Până la sosirea echipajelor, incendiul s-a propagat la acoperișul halei.

Aproximativ 100 de angajați au părăsit fabrica imediat după ce a sunat alarma de incendiu.

„În scopul unei corecte Informări a opiniei publice vă transmitem că în momentul de față se desfășoară un *exercițiu de antrenare a forțelor* în comuna Șelimbăr, la un operator economic cu domeniul de activitate prelucrare mase plastice.

Forțe alocate : 4 autospeciale de stingere dintre care o autospecială de salvare și intervenție la înălțime și 3 autospeciale SMURD, 1 autospecială CBRN.

Asigurăm opinia publică că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri