9 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Adolescenta răpită din Tălmaciu, luată sub protecția asistenților maternali

Știri din Județ

Adolescenta răpită de patru bărbați, acum câteva zile, dintr-o curte din Tălmaciu, a fost introdusă temporar într-un centru de plasament.

Polițiștii sibieni, dar și cei naționali s-au mobilizat pentru găsirea fetei, aceasta fiind depistată în cursul zilei de ieri, în municipiul Sibiu, în compania unui alt adolescent, în vârstă de 13 ani. Ancheta în acest caz continuă, verificându-se mai multe aspecte ale evenimentului, dar și condițiile în care adolescenta locuia.

”În cursul zilei de 10 februarie 2022, reprezentanții DGASPC Sibiu au fost sesizați de către IPJ Sibiu cu privire la situația minorei răpite/dispărute, față de care s-a dat alerta ”Răpire copil”.
Un reprezentant al DGASPC Sibiu s-a deplasat la sediul IPJ Sibiu pentru a participa la audierea minorei, în vederea identificării unor eventuale situații de risc pentru minora în cauză.
Urmare a discuțiilor cu aceasta, DGASPC Sibiu a instituit față de minora mai sus menționată măsura plasamentului în regim de urgență, urmând ca în perioada imediat următoare să fie evaluată situația acesteia și să se stabilească serviciile de care va beneficia minora.” au transmis cei de la DGASPC

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL