spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Autoaccident mortal lângă Daia. În mașină se afla și un copil

Știri din Județ

Publicitate

Un autoaccident grav de circulație s-a produs pe DJ 106, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Agnita . În urma evenimentului rutier, o persoană a decedat iar altele sunt rănite.

Traficul rutier în zonă este blocat total, la fața locului fiind prezente mai multe echipaje de prim ajutor. Din primele informații, în mașină se aflau trei persoane și un copil.

Din primele cercetări, se pare că un autoturism a părăsit partea carosabilă , a lovit un copac și s-a răsturnat.

În urma impactului, o persoană a decedat iar alte două sunt asistate medical. Un pasager în vârstă de 27 ani a suferit un traumatism cranio cerebral acut, dar și multiple traumatisme.

Traficul rutier a fost deblocat pe ambele sensuri.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere pe DJ 106, ieșirea din municipiul Sibiu, spre Daia unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă, a lovit un copac și s-a răsturnat.

Se intervine pentru descarcerarea a 3 persoane, dintre care una prezenta leziuni incompatibile cu viața fiind declarată decedată.
Intervenția se află în dinamică.
La fața locului intervine în sprijin și un echipaj SAJ cu medic.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde