17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Un motociclist din Mediaș, dar și pasagerul său, implicați într-un eveniment rutier

Știri din Județ

Un motociclist ce circula pe strada 1 Decembrie din municipiul Mediaș, s-a dezechilibrat iar apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Din primele cercetări se pare că în accidentul rutier sunt implicate o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani și un autoturism condus de o femeie în vârstă de 33 de ani, ambii localnici. Între cele două vehicule nu ar fi existat impact, însă din cercetările efectuate până în acest moment se pare că motociclistul s-ar fi dezechilibrat în momentul în care era depășit de către conducătoare auto, iar un tânăr de 18 ani, pasager pe motocicletă a suferit vătămări corporale ușoare.

În urma impactului,motociclistul a suferit un traumatism de membru inferior iar pasagerul de pe motocicletă bărbat a suferit excoriațiila nivelul capului.

„Saj Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B în Medias pe str 1 Decembrie ,unde un motociclist s-a dezechilibrat și a căzut.
Un tânăr de 18 ani a suferit un traumatism de membru inferior iar un bărbat de 45 ani a suferit excoriatii la nivelul capului.
Tânărul a fost transportat la CPU Medias iar bărbatul a refuzat transportul.”
A declarat Vasile Scridon,purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri