spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Un sibian și-a pierdut libertatea pentru 10 lei. Altul pentru o remorcă

Știri din Județ

Publicitate

Un sibian în vârstă de 33 de ani a fost reținut după ce i-a tâlhărit, în plin centrul orașului, pe trei tineri. Acesta a reușit să fugă doar cu 10 lei.

Imediat după ispravă, victimele au sunat la Poliție, sibianul fiind acum reținut și cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, procurorii au aplicat măsura reținerii pentru 24 de ore, în aceeași zi judecătorul dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Remorcă furată, autor prins

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 19 februarie, polițiștii Postului de Poliție Apoldu de Jos din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au reținut un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Miercurea Sibiului. În fapt, tânărul este bănuit că, în noaptea de 28/29 noiembrie 2021, ar fi sustras de pe raza comunei Apoldu de Jos o remorcă pe care era montat un echipament de întindere a cablurilor electrice, producând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de euro. Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 19 februarie, polițiștii au luat măsura reținerii presupusului autor al faptei pentru 24 de ore.

La data de 20 februarie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște a cerut aplicarea față de persoana în cauză a măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor