spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Polițiștii sibieni sunt vigilenți! Au depistat alți doi șoferi băuți

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Acum două zile, în jurul orei 15:45, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106A, dinspre Păltiniș spre Sibiu, într-o curbă la dreapta, un sibian în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu parapetul care mărginește partea stângă a sensului de mers. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Tot la data de 19 februarie, în jurul orei 20:45, pe DN 1, în localitatea Bradu, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Bradu. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului