4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Copil de 11 ani, căutat după ce a dispărut de la o școală din Sibiu

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 11 ani, care a plecat de la școală într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 21 februarie,în jurul orei 22:30, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, fiul său minor, ȘTEFAN NICOLAE, în vârstă de 11 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în jurul orei 12:30 a plecat de la școală într-o direcție necunoscută fără să revină acasă.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 50 de kg, ochi verzi, păr brunet, scurt.

În momentul plecării, minorul purta un trening negru cu inscripția Puma și încălțăminte sport de culoare albastră.

Semne particulare: tatuaje pe ambii umeri cu inscripția “Tatăl meu”, respectiv un desen ce prezintă forma unei inimi, urmat de inscripția “Ali”.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri