7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Școala Gimnazială Roșia, gazdă pentru 10 profesori din Polonia

Știri din Județ

Timp de o săptămână, Școala Gimnazială Roșia a fost gazdă pentru zece profesori de la Școala Primară Specială Nr. 40 din Zabrze, Polonia.

În cadrul proiectului Erasmus + „Jocuri, distracție și predare în aer liber ca metode de îmbunătățire a calității educației în Școala Primară pentru Copii cu Cerințe Speciale Nr.40 din Zabrze”, colegii polonezi au vizitat Roșia, Scoala Gimnaziala din Roșia și Sibiul.


În cadrul vizitei, colegii din Polonia s-au familiarizat cu munca profesorilor români și cu metodele de lucru din școală. Pe lângă activitățile din școală, au avut ocazia să viziteze și Centrul Școlar de educație incluzivă nr. 1 din Sibiu, beneficiind totodată de un tur al Sibiului și al Primăriei Sibiu.

Mai mult decât atât, au fost invitați să participe la spectacolul de teatru de balet ”Sunt o babă comunistă”, ocazie cu care ne-am împărtășit amintiri destul de similare despre viața din țările noastre de până la 1990.
„A fost un timp valoros, bogat în diverse experiențe pe care promitem să le completăm cu proiecte viitoare” – a scris Alexandru Dumbravă pe pagina sa de Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri