7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

VIDEO – FOTO: Bucătăria cantinei Mitropoliei din incinta Colegiului Octavian Goga a luat foc. Au intervenit pompierii ISU

Știri din Județ

Pompierii militari sibieni au fost solicitați să intervină de urgență pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria cantinei Mitropoliei din incinta Colegiului Octavian Goga din municipiul Sibiu, situată la subsolul clădirii.

La fața locului s-au mobilizat de urgență două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Incendiul care se manifesta pe o suprafață de cca 3 mp cu degajare de fum dens din cauza uleiurilor arse, a fost lichidat prompt de către pompierii militari. În momentul de față se lucrează pentru evacuarea fumului. Persoanelor aflate în cantină s-au autoevacuat înainte de sosirea forțelor. Cauză probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de scurtcircuit electric produs la un corp de iluminat din camera frigorifică.

O femeie de aproximativ 67 de ani a suferit un atac de panică și a fost asistată de echipajul SMURD, însă a refuzat transportul la spital.

Ca urmare a declanșării sistemului de avertizare, 17 clase de elevi s-au autoevacuat în curtea școlii. Nu au fost semnalate victime.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri