8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Raluca Turcan, alături de Echipa Galbenă, sprijină familiile de refugiați din Ucraina (CP)

Știri din Județ

Președintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan a transmis următorul comunicat de presă:

Sute de liberali sibieni din întregul județ sunt implicați în această perioadă, alături de familii, de colegi sau prieteni, în acțiuni de sprijin pentru refugiații din Ucraina. Filiala noastră în sine și-a asumat obiective îndrăznețe al căror bilant, la momentul la care îl vom comunica, nu doar că va face cinste tuturor colegilor mei, ci va face – veți vedea! – și diferența.

Astăzi am ținut să fiu alături de voluntarii liberali din Echipa Galbenă la Racovița, acolo unde s-au oferit să sprijine eforturile bunei noastre colege, primarul Andreea Voicu. Un apartament de trei camere a fost pregătit la inițiativa Andreei și prin implicarea echipei de voluntari pentru situații de urgență și va fi pus la dispoziție pentru găzduirea refugiaților în caz de nevoie. Echipa Galbenă a sărit în ajutor cu paturi pliante, saltele, perne, pilote, lenjerie de pat și rezerve alimentare, procurate din aportul unor colegi al căror altruism a fost de atâtea alte ori probat și care merită mereu aplaudat.

Echipa Galbenă reușește nu numai să întindă generoasa sa mână de ajutor celor care au nevoie, ci și să facă asta constant, ceea ce mă face să le port tuturor, fără excepție, de la cei care pun umărul la propriu și până la cei care se ocupă cu strângerile de fonduri și cei care coordonează voluntarii, un respect sincer.
De altfel, între locurile de cazare disponibile în judet pentru primirea refugiaților se numără, grație acelorași colegi și eforturilor lor, zece camere la un mare hotel sibian.

Așa cum spuneam, am decis la nivelul filialei să ne implicăm direct sau alături de mari organizații ale societății civile. Toți aleșii noștri locali, colegi din toate organizațiile, inclusiv din cele de tineret, de femei sau de pensionari, au pus la dispoziție resurse personale sau
s-au mobilizat la locurile de muncă pentru a participa la efortul general de sprijin al refugiaților. Nu am reușit să mulțumesc fiecăruia dintre ei pentru fapte, dar o voi face la momentul bilanțului. Până atunci, îi îndemn să nu își piardă energia și să continue să o demonstreze semenilor noștri!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș