spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Un nou SmartLab realizat de Echipa Galbenă PNL la Racoviţa (C.P.)

Știri din Județ

Publicitate

Preşesidintele PNL Sibiu, deputata Raluca Turcan, alături de voluntarii din Echipa Galbenă PNL au inaugurat astăzi al treilea smartlab realizat pentru o şcoală din judeţul Sibiu. Acesta este la Racoviţa. Redăm mai jos comunicatul de presă al deputatei Raluca Turcan:

Al treilea Smart Lab școlar realizat prin contribuția și implicarea voluntarilor liberali din Echipa Galbenă este funcțional la Școala din Racovița. Trebuie să recunosc că este un motiv de mândrie personală felul în care autoritățile locale (întâmplător sau nu, liberale) și echipa voluntarilor noștri au colaborat până acum.

Boița, Porumbacu și, iată, Racovița sunt comunitățile în care tehnologie de ultimă generație a fost pusă la dispoziția elevilor și cadrelor didactice sau a completat eforturile deja vizibile ale primăriilor. La Racovița, primarul Andreea Voicu a făcut deja pași seriosi în sensul accesului la tehnologie al copiilor aplicând pentru un program pe care l-am inițiat în perioada în care eram vicepremier al României împreună cu bunul meu coleg, pe atunci ministru al Fondurilor Europene, astăzi al Digitalizării, Marcel Boloș.

Smart Lab-ul este o excelentă completare a investițiilor de până acum.Echipa Galbenă a pus în funcțiune la Școala din Racovița 10 unități de calculator, monitoare, o tablă smart cu proiector, tastaturi și mouse optic, firește a asigurat și mesele și scaunele. În plus, a instalat un sistem smart de acces în laborator, cu 5 modalități diferite de acces și un sistem smart de control al jaluzelelor, controlabil prin aplicație pe tabletă cu diferite scene (umbrire totală, umbrire parțială).

Avem ambiția de a ne implica în acest fel în cât mai multe școli din județul Sibiu, iar voluntarii din Echipa Galbenă sunt, din nou, energia acestui proiect.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…