6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: Panică la benzinăriile din Sibiu. Se stă la coadă ca pe vremea lui Ceaușescu

Știri din Județ

Traficul rutier în municipiul Sibiu a fost dat peste cap în această seară, de cozile de mașini ce așteaptă la majoritatea benzinăriilor din oraș.

Zvonurile din mediul on-line, cum că prețul carburantului ar ajunge în următoarele ore la 10-11 lei, dar și teama scumpirilor din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina, a semănat panică printre sibieni. Prețul benzinei a depășit 7,6 lei iar cel al motorinei 7.5 lei per litru. La unele benzinării prețul sare de 8.29 pentru benzină și 7.68 la motorină. Astfel, un plin pentru majoritatea mașinilor a ajuns să coste aproximativ 420 de lei.

„Am venit să alimentez că se scumpește carburantul de la oră la oră. Nu se poate așa ceva. Cred că din cauza războiului din Ucraina. Am venit cu 3 canistre și o să fac și plinul mașinii.” a declarat pentru Sibiu Independent, un sibian panicat

Zeci de șoferi au plecat de acasă „înarmați” cu canistre sau chiar bidoane de plastic pentru a procura cât mai mult combustibil. Timpul de așteptare la pompă este de aproximativ 30-40 de minute, cozile de mașini fiind până în arterele principale, formându-se astfel ambuteiaje mari.

Astfel de evenimente au fost raportate și în alte orașe din România.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri