18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

ÎNSCRIERI la Concursul de Creație Literară „Lirismograf” organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu

Știri din Județ

Tinerii scriitori sunt așteptați să participe la Concursul de Creație Literară „Lirismograf”. Organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu, concursul este structurat pe patru secțiuni: poezie, proză, dramaturgie,  critică literară, și se adresează  tuturor  tinerilor din țară cu vȃrstă cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, ale căror lucrări ȋnscrise ȋn concurs nu au mai fost publicate. 

Tinerii sunt așteptați să trimită lucrările pe adresa sibiuccs@gmail.com, împreună cu adresa completă, pȃnă la data de 1 aprilie 2022. Vor fi declarate câștigătoare lucrările care vor obține cel mai mare punctaj acordat de membrii juriului, iar editarea lor ȋn Antologia ”Conexiuni” va începe imediat după anunțarea învingătorilor.

Așteptăm cu drag lucrările tinerilor și la această ediție a concursului. Pasiunea este forţa care ne dă putere să ducem la bun sfârşit ceea ce ne dorim. Iar noi ne dorim să continuăm tradiţia acestui concurs şi să-i prezentăm în paginile antologiei pe cei care pun pasiune în ceea ce fac, care îndrăznesc să viseze şi să-şi pună gândul pe hârtie,” a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu. Detaliile concursului se regăsesc pe www.facebook.com/CasaStudentilorSibiu/

sursa foto: sapteseri.ro
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc