spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Șelimbăr: Ajutor pentru autorecenzare

Știri din Județ

Publicitate

Șelimbărenii, invitați să completeze singuri formularul online. Primăria a stabilit puncte fixe unde cetățenii care au nevoie să fie ajutați în demers

Șelimbărenii care nu au o conexiune la internet sau care nu știu exact cum să realizeze autorecenzarea se pot adresa punctelor fixe stabilite de administrația locală.

Timp de două luni, românii pot completa singuri, online, formularul oficial al recensământului populației. Persoanele care
Prima etapă a recensământului populației și locuințelor a început luni, 14 martie, iar șelimbărenii sunt invitați să participe la prima numărătoare a populației 100% informatizată.
Conform datelor de acum, Șelimbăr și-a triplat populația din 1992 și până acum, fiind localitatea din județ cu cea mai mare creștere.
Comuna a ajuns să fie pe locul cinci în județ ca număr de locuitori, fiind depășită doar de cele două municipii, Sibiu și Mediaș, și de orașele Cisnădie și Avrig.
Pentru a ști cu exactitate câți locuitori sunt de fapt în localitate, șelimbărenii sunt invitați să participe la etapa de recensământ online.
Autorecenzarea se va putea face de pe orice telefon mobil – tip smartphone, de pe tabletă, laptop sau calculator.
Pentru a putea fi completa chestionarul, e nevoie de conexiune la internet și de o adresă de mail valabilă.
Se va accesa www.recensamantromania.ro, se va accesa link-ul care duce spre platforma de autorecenzare și va fi completat un formular de preînregistrare, pe baza CNP-ului.
Toate detaliile, precum și pdf-uri cu exemple concrete legate de cum se efectuează recenzarea online, puteți citi pe pagina de internet a Primăriei Șelimbăr.

Ajutor pentru autorecenzare

Șelimbărenii care nu au o conexiune la internet sau care nu știu exact cum să realizeze autorecenzarea se pot adresa personalului Primăriei, în mai multe puncte din comună.

Acestea pot fi găsite aici:
Șelimbăr – Sediul Poliției Locale
Veștem – Cămin Cultural
Mohu – Cămin Cultural
Bungard – Cămin Cultural
Programul de funcționare este
L – V în intervalul orar 10 – 20
S – D în intervalul orar 10 – 21

Detalii AICI:
https://primariaselimbar.ro/a-inceput-recensamantul-selimbarenii-invitati-sa-completeze-singuri-formularul-online/

Sursa foto: Pixabay.com

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri