spot_img
10.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Șelimbărean reținut pentru proxenetism. A făcut 100.000 de euro, prin constrângere

Știri din Județ

Publicitate

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost reținut ieri de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

Conform IPJ SIBIU, bărbatul este domiciliat în Șelimbăr, fiind acuzat de constrângerea unor fete pentru a practica prostituția în mai multe locații din Austria. Faptele s-au petrecut în perioada 2016-2020, când acesta ar fi racolat mai multe tinere din diferite județe din țară, pe care le-ar fi transportat în Austria unde le-ar fi determinat să întrețină raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani. Tinerele ar fi practicat prostituția în diferite bordeluri din Austria, iar cea mai mare parte a sumelor de bani obținute le-ar fi trimis bărbatului reținut, prin intermediul unor companii de transferuri financiare, până în acest moment suma totală fiind estimată la 100.000 euro.

Pentru faptele sale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda