-2.7 C
Sibiu
luni, 30 ianuarie, 2023

Un sibian a dispărut de acasă. Mama sa îl caută disperată

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Poliţiştii sibieni caută un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 17 martie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 16 martie, în jurul orei 22:30, fiul său, BĂRA IONUȚ VIOREL, în vârstă de 22 de ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă.
Tânărul a părăsit domiciliul la volanul unui autoturism marca Renault Megane, culoare gri, număr de înmatriculare SB-13-YJG.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 60 – 65 kg, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, ten alb.

În momentul plecării, tânărul purta o geacă de fâș de culoare albastru deschis, pantaloni blue-jeans de culoare albastru și încălțăminte sport.

Semne particulare: prezintă un tatuaj la nivelul degetului inelar de la mâna stângă (o coroană).

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest tânăr sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri