spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Cum s-a conectat cu faptele bune o firmă mare din Sibiu

Știri din Județ

Pe plaforma industrială de Vest am aflat despre existența unui container de fapte bune. Inițiativa aparține angajaților firmei ODU România, susținuți de conducere. Am fost să vedem la fața locului cum poate o firmă să se conecteze cu faptele bune pentru comunitate și am găsit acolo pe Sorin Boica, celebru voluntar sibian, implicat în multe acțiuni umanitare. Acesta prelua donațiile făcute de angajații firmei ODU România la Containerul de Fapte Bune.

„Totul a pornit de la angajații noștri. Avem un sistem intern de îmbunătățire. Într-o zi, un angajat, Răzvan Stanciu a propus să strângem donații pentru câteva familii din județul Sibiu cu mulți copii. Idea a prins rapid în rândul multor colegi de-ai noștri” ne-a povestit Alexandra Moraru, manager resurse umane ODU. Și de la o idee s-a mers mai departe.

Acum se duceau ajutoare pentru refugiații din Ucraina. Angajații de la ODU România ajutau benevol să transporte la mașină donațiile strânse de la colegii lor. „Am văzut că ideea lui Răzvan mobilizează mulți colegi și am oferit un cadru pentru ei să propună și alte proiecte sociale pe care doresc să le sprijine. Noi am comandat și un container special pentru a strânge donațiile: Containerul de Fapte Bune” ne-a explicat Alexandra Moraru.

ODU se numără printre furnizorii lideri la nivel internațional ai sistemelor de conectori. Și acest demers social făcut în parteneriat cu comunitatea sibiană și proprii angajați denotă viziunea companiei de a încuraja angajații să se implice. Nu doar în bunul mers al fabricii, dar și în comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…