spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Gabriel Tischer este noul președinte al Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Gabriel Tischer a fost ales cu 88,24% în funcția de președinte al Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu (F.D.G.S), funcție ocupată anterior de Domnul dr. Zeno-Karl Pinter.

Alegerile au avut loc joi, 31.03.2022 în sala oglinzilor, în sediul F.D.G.S., în cadrul adunării generale a membrilor. Funcția de locțiitor al președintelui va fi deținută de doamna viceprimar Corina Bokor.

Gabriel Tischer a fost candidatul FDGR la funcția de președinte al Consiliului Județean și este liderul grupului FDGR din Consiliul Județean.

„Am preluat această funcţie gândindu-mă la responsabilităţilecare decurg din ea, în primul rând cea legată de întărirea FDGR ca organizaţie, de menținerea ei la vârf ca opţiune a sibienilor pentru o politică și o administrație locală în folosul comunității, deschisă spre cetăţean, cu perspective europene reale, concrete, palpabile. Nu spun că va fi uşor, dar spun că avem o echipă gata să demonstreze că performanţa nu înseamnă cantitate, ci calitate. 

Avem o istorie care ne obligă să scriem viitorul împreună cu cei care au încredere în noi şi în modul nostru de a ne asuma o realitate socială care aparţine comunităţii, nu oamenilor politici. O cultură care ne înrudeşte spiritual pe toţi cei care trăim în Sibiu şi pe care trebuie să o promovăm ca element de coeziune, solidaritate și întrajutorare socială. 

Partenerul nostru va fi necondiționat cetățeanul. Cu gândurile, dorințele și așteptările sale.”, a declarat Gabriel Tischer

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă