spot_img
10.9 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

USR: Șelimbăr, săraca comună bogată (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Filiala USR Șelimbăr transmite următorul comunicat de presă:

Corupția din comuna Șelimbăr a fost subiect în presa națională, protagoniști fiind foștii și actualii conducători din administrația locală. Procurorii anticorupție de la Bucureștii-au trimis în judecată pe Daniel Maricuța și Elena Scumpupentru constituire de grup infracțional organizat și abuz înserviciu, cu obținere de foloase necuvenite și pentruspălare de bani. Pentru Marius Grecu, primarul în funcție, precum și pentru celelalte persoane cercetate a încetatacțiunea penală deschisă împotriva lor, deși inițial șiaceștia fuseseră vizați de organele de cercetare penală.

Suspiciunile planează asupra mai multor afaceri din comună, datorită persoanelor care le gestionează. Parcul Indistrial Șelimbăr este o societate pe acțiuni, la care Primăria Șelimbăr deține o cotă de participare, însăconducerea este asigurată de controversatul om de afaceri Eugen Iordănescu, dovedit colaborator al fosteiSecurități și protagonistul unui alt dosar penal privind faptede delapidare, trafic de influenţă, dare de mită şi folosirede informaţii ce nu sunt destinate publicității.

“În timp ce șelimbărenii speră la o viață mai bună încomună, liderii locali aleg să transforme avutul comuneiîntr-o afacere personală. Efectele acestor fapte le simțimzilnic: haos imobiliar, lipsa investițiilor sustenabile și înfolosul comunității. Ne găsim în situația în care atențiatuturor este îndreptată spre Șelimbăr, o comunitate în care corupția a fost și, din păcate, rămâne o practică a administrației locale”, a declarat Daniel Vidrighin-Bratu, Președinte USRPLUS Șelimbăr.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda