spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Mesaj de mulțumire către Horațiu Cojocaru, la încheierea mandatului de manager al spitalului CF Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Mesaj de mulțumire din partea Consiliului Județean Sibiu și a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, adresat dlui Ec. Horațiu Cojocaru, la încheierea mandatului de manager al spitalului CF Sibiu:

Dorim să transmitem cele mai bune gânduri de apreciere acum, la încheierea mandatului domnului Horațiu Cojocaru la conducerea Spitalului CF Sibiu, după o perioadă marcată profund de pandemia de coronavirus. A fost un mandat plin de provocări, în care sistemul medical a fost supus unor mari încercări, dar care prin profesionalismul, implicarea și dedicarea domnului manager au fost depășite cu succes. 

Mulțumim pe această cale pentru parteneriatul solid pe care am reușit să îl clădim, dar mai ales pentru promptitudinea cu care domnul manager Horațiu Cojocaru a răspuns în cadrul campaniilor de vaccinare pe care Consiliul Județean, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, subordonatele și partenerii noștri le-au desfășurat în context pandemic. Considerăm că, prin această deschidere Spitalul C.F. Sibiu a contribuit semnificativ la combaterea răspândirii virusului în comunitate și mai ales, la șansa comunității de a reveni într-un timp mai scurt la o viață normală alături de cei dragi.

Mulțumim, de asemenea, pentru sprijinul considerabil pe care Spitalului General C.F. Sibiu l-a acordat Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în context pandemic, prin susținerea activității  medicale și asigurarea continuității serviciilor acordate pacienților.

Îl asigurăm pe dl. Horațiu Cojocaru de întreaga noastră considerație și îi urăm succes în tot ceea ce va întreprinde în viitor!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…