Un tânăr sibian nu s-a mai întors acasă de la școală. Familia și Poliția îl caută!

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Azi noapte, în jurul orei 00:30, tânărul s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Sibiu. Din verificările efectuate a rezultat ca nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Poliţiştii sibieni caută un tânăr în vârstă de 18 ani, care a plecat de la școală, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Conform surselor Sibiu Independent, tânărul studiază la Colegiul Național “Octavian Goga” din Sibiu.

La data de 8 aprilie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 13:00, fiul său, MANASE GABRIEL VIRGIL, în vârstă de 18 ani, a plecat de la școală, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 180 cm, greutate 56 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, ten alb.

În momentul plecării, tânărul purta o geacă de culoare gri marca Decathlon, bluză neagră cu inscripții, pantaloni tip blue – jeans de culoare beleumarin închis, pantofi tip sport marca Adidas de culoare neagră.

Semne particulare: cicatrice postoperatorie abdominală.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest tânăr sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri