spot_img
14.1 C
Sibiu
miercuri, 22 mai, 2024
spot_img

Rezultatele concursului „Știu și aplic” – faza județeană

Știri din Județ

Publicitate
Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu împreună cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu au organizat în data de 19.04.2024 ora 9.00, concursulȘTIU ȘI APLIC” – SECURITATEA ȘI SĂNĂTATEA  ÎN MUNCĂ SE DEPRINDE DE PE BĂNCILE ȘCOLII – faza județeană, la Liceul Tehnologic  „Henri Coandă” Sibiu.

La eveniment au participat elevi și profesori coordonatori din unitățile de învățământ din județul Sibiu din secțiunea pentru licee filiera tehnologică  ciclul inferior și ciclul  superior precum și  secțiunea învățământ profesional.

Publicitate

Echipele care au ocupat locul I la secțiunea tehnologică inferior , superior respectiv învățământ profesional sunt următoarele: Liceul Tehnologic Automecanica Mediaș, Liceul Tehnologic Henri Coandă și Liceul Tehnologic Independența.

În perioada 17-19 Mai 2024, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”  din Iaşi se va desfășura faza națională a concursului, unde vor participa echipele care au obținut locul I, la faza județeană.

I.T.M. Sibiu mulțumește tuturor organizatorilor și unităților școlare participante care au demonstrat un real interes pentru concursul ȘTIU ȘI APLIC”.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri