spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Sistem de anestezie modern pentru compartimentul ATI Obstetrică – Ginecologie din cadrul Spitalului Județean Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Asociația <Împreună pentru Sănătate> continuă să sprijine Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în procesul de dotare cu aparatură medicală performantă. În acest sens, asociația a donat celei mai importante unități sanitare din județ un sistem complex de anestezie în valoare de aproape 200.000 lei (TVA inclus). Banii necesari pentru achiziționarea sistemului au provenit din sponsorizări din partea Hidroelectrica și C&A. care au asigurat fiecare câte 100.000 lei.

Aparatul de anestezie generală este unul complex, compact și mobil, cu 8 moduri de ventilare și sistem electronic de mixare a gazelor și corespunde cerințelor actuale în domeniu. Dotarea cu acest aparat aduce o serie de beneficii cum ar fi: prestarea procedurilor medicale din compartimentul ATI Obstetrică – Ginecologie la nivelul de dezvoltare actuală a tehnicii din domeniul medical, îmbunătățirea complexității și calității serviciilor medicale oferite pacientelor și creșterea gradului de siguranță și satisfacție a acestora.

“În cadrul secțiilor de Obstetrică – Ginecologie se realizează numeroase intervenții complexe pentru un număr ridicat de paciente. Compartimentul de Anestezie și Terapie intensivă are un rol esențial în întreg procesul, atât pre-operator, intra-operator cât și post-operator. Prin urmare, dotarea acestuia este esențială pentru derularea în codiții optime a actului medical. Mulțumim Asociației împreună pentru Sănătate și sponsorilor care au făcut posibilă achiziția”, a declarat managerul SCJU Sibiu, Dr. Daniel Chelcea.

“Continuăm să sprijinim dotarea spitalului, acesta fiind obiectivul nostru. Ne bucurăm să avem alături de noi sponsori generoși, implicați în dezvoltarea serviciilor medicale din județul Sibiu. De această dată este vorba despre Hidroelectrica și C&A, cărora le transmit mulțumiri. Lista noastră de sponsori este deschisă și invit și alți agenți economici din mediul privat să se alăture inițiativelor noastre. Totodată fac apel către  sibieni să sprijine asociația prin redirecționarea a 3,5% din  impozitul pe  venit către aceasta. Formularul este disponibil pe site-ul spitalului județean, pe prima pagină”, a declarat Ec. Cornel Benchea, președintele Asociației Împreună pentru Sănătate. 

 Date suplimentare: 

Asociația <Împreună pentru Sănătate> a fost înființată în anul 2021 și are drept scop atragerea de fonduri bănești și bunuri materiale în vederea susținerii activității Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pentru îmbunătățirea și facilitarea procesului de dezvoltare a serviciilor medicale acordate populației.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?