spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img
Array

Campania „Ziua Serviciilor de Urgență” Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Copiii din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit Learn and Play din Sibiu au fost încântați să primească astăzi, o vizită din partea ambulanței și a poliției Sibiu din cadrul Campaniei de informare publică ”Oamenii care ne ajută”, respectiv Campania de interactiv-distractivă ”Ziua Serviciilor de Urgență”, facilitată de către Proiectul Comunitar Ready Steady Go. Campania de săptămâna aceasta a fost desfășurată în zilele de 13,14 și 15 aprilie, în județul Sibiu și Alba, constând în prezența a 10 servicii locale de urgență, informând peste 400 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 11 ani.

Copiii grădiniței au fost surprinși să afle despre cât de importante sunt serviciile de urgență din orașul nostru. Toți copiii au ascultat cu atenție mesajele importante ale echipei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, precum și ale echipei Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu cu care au discutat despre când să solicite ajutorul acestora, rolul echipamentelor din dotare, precum și cum putem rămâne în siguranță și sănătoși. Copiii au avut oportunitatea de a urca și explora interiorul ambulanței, să testeze scaunele din față, pretinzând că sunt adevărații salvatori.

La finalul campaniei, care a durat 60 de minute, copiii au descris în propriile cuvinte fiecare dintre serviciile de urgență care răspund solicitărilor la numărul unic de urgență 112, fiind recompesați cu autocolante reprezentative, alături de o demonstrație de semnale acustice și luminoase din partea serviciilor prezente.

Acordăm mulțumiri pentru găzduirea acestei campanii, timpul acordat, răbdarea și pasiunea demonstrată copiilor:

● Grădiniței cu Program Prelungit Learn and Play Sibiu

● Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu

● Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, respectiv Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri