spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Biciclist acroșat și rănit de o mașină pe Calea Cisnădiei din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un biciclist a fost acroșat și rănit de o mașină, în urmă cu puțin timp, pe pe DJ 106C, în Cartierul Arhitecțiilor din Sibiu.

În urma impactului, biciclistul a suferit traumatisme de membru inferior, traumatism cranio cerebral acut închis și traumatism lombar.

Deși IPJ SIBIU anunțase inițial faptul că o conducătoare auto a pătruns de pe un drum secundar, în drumul județean fără să acorde prioritate unui biciclist, șoferița a contactat redacția Sibiu Independent și a adus lămuriri suplimentare.

Conform șoferiței, dar și în urma unor verificări jurnalistice la IPJ Sibiu, mașina condusă de femeia în vârstă de 61 de ani se deplasa pe drumul principal iar biciclistul i-a virat brusc în față.

„RECTIFICARE. Dintr-o eroare de comunicare, pe care ne-o asumăm, vă informăm că dinamica de producere a accidentului este următoare : Biciclistul este cel care circula pe drumul secundar, pătrunzând pe drumul județean și intrand în coliziune cu autoturismul condus regulamentar. Ne cerem scuze pentru confuzia creata!” transmit reprezentanții IPJ SIBIU

Nu sunt raportate probleme deosebite de trafic.

„Saj Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B în Sibiu pe str Cl Cisnădiei, unde un autoturism a acroșat un bărbat de 35 ani aflat pe bicicletă. În urma accidentului biciclistul a suferit traumatisme de membru inferior,TCC acut închis și traumatism lombar. Bărbatul de 35 ani a fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…