spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Elevii Colegiului Agricol din Sibiu au participat la o acțiune de plantare pe Dealul Gusteriței

Știri din Județ

Publicitate

Harnici și plini de entuziasm, elevii clasei a IX-a B de la Colegiul Agricol ”Daniil Popovici Barcianu” din Sibiu au participat recent la o acțiune de plantare pe Dealul Gușteriței din Sibiu. Coordonați de dna profesor Mariana DRAGOMIR,bobocii de la specializarea Tehnician agromontan au fost încântați de ceea ce au realizat, cu atât mai mult cu cât activitatea desfășurată de aceștia face parte din Secțiunea PLANTARE din Eco Provocarea – un Concurs național de educație de mediu pentru elevii și profesorii din școlile generale și licee, precum și pentru studenții din asociațiile de profil din întreaga țară.

Astfel, echipele înscrise în acest concurs, conform regulamentului, colectează sau reciclează, igienizează areale naturale sau plantează și promovează principiile, valorile și ideile în care cred, atrag voluntari și pun umărul la misiunea extinsă a celor interesați de viitor: o planetă mai curată.

Un rol foarte important în această acțiune de Plantare l-au avut Direcția Silvică și Ocolul Silvic Sibiu, care s-au bucurat de mulțumirile elevilor și prof. coordonator M. Dragomir pentru modul în care i-au îndrumat și le-au pus la dispoziție cele necesare în vederea împăduririi zonei alese.

Felicitări elevilor și prof. coordonator pentru motivația de a deveni lideri în domeniul protejării mediului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri