-5.8 C
Sibiu
luni, 04 decembrie, 2023

PSD Sibiu: Sprijinim românii, dar și refugiații ucraineni (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Biroul de presă al PSD Sibiu transmite următorul comunicat de presă:

În primul rând, ajutăm românii aflați în nevoie, dar nu uităm nici de ucrainenii năpăstuiți de războiul nedrept care le-a distrus căminele.

Publicitate

În prag de sărbători, ne-am mobilizat și am mers la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități din Turnu Roșu, încărcați cu daruri. Le-am dus tot ce ne-au transmis copiii că și-ar dori: o consolă Playstation 5, cu jocuri de ultimă generație, mingi de fotbal și de baschet, dar și jocuri care să le dezvolte creativitatea și să le stimuleze inteligența. Pe lista de dorințe a fetelor au fost produse de coafură și de îngrijire, inclusiv șampoane de bună calitate. Data trecută când i-am vizitat, copiii s-au plâns, pe bună dreptate, de calitatea proastă a produselor de igienă pe care le au la dispoziție.

”Pentru că centrele de plasament se află sub coordonarea Consiliului Județean (CJ), o invităm pe președinta CJ, Daniela Cîmpean, să se spele pe cap, măcar o lună de zile, cu cele mai ieftine și mai de proastă calitateșampoane de pe piață, pe care le achiziționează, în bătaie de joc, pentru acești copii. Doar așa, poate, doamna Cîmpean o să le achiziționeze produse de calitate, care să nu afecteze sănătatea copiilor.”, a declarat deputatul Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Am fost plăcut surprinși să primim și noi, în dar, aranjamente de primăvară confecționate de copii.

În același timp, colegii noștri de la PSD Mediaș le-au oferit daruri celor internați în Unitatea de asistență medico-socială, dar au ajutat și mai multe familii de refugiați ucraineni, cărora le-au donat vouchere de cumpărături.

E bine să ajutăm refugiații ucraineni, dar să nu uităm că avem și compatrioți care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri