spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img
Array

Se închide centrul de vaccinare din sediul Primăriei de pe bulevardul Victoriei din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Din 30 aprilie, centrul de vaccinare anti COVID deschis în sediul Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei își va înceta activitatea, punându-se astfel în aplicare prevederile Ordonanței de Urgență nr. 44/14.04.2022 care dispune închiderea tuturor centrelor de vaccinare înființate în baza HG nr. 1031/2020 în termen de maxim 30 de zile de la data publicării acestui act normativ. Precizăm că, odată cu închiderea centrului, tichetele de masă neridicate de persoanele care s-au vaccinat vor fi transferate către Direcția de Sănătate Publică Sibiu.

Acest centru de vaccinare s-a deschis inițial în mai 2021, ca centru de vaccinare drive through în parcarea de pe Cazarma 90 și ulterior în parcarea Teatrului, iar din 1 octombrie 2021 s-a transformat în centru fix, funcționând în sediul Primăriei vechi. În cele aproximativ 7 luni de funcționare în locația de pe bulevardul Victoriei, personalul medical a efectuat peste 19.000 de vaccinări.

În acest context, reamintim că și centrul de vaccinare organizat de Primăria Sibiu la Cantina Municipiului Sibiu s-a închis în data de 21 martie 2022.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda