spot_img
10.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Focar de infecție, ignorat de autorități. Promisiuni și cam atât!

Știri din Județ

Publicitate

Mai mulți sibieni au contactat ziarul Sibiu Independent pentru a semnala o problemă gravă, întâlnită la periferia municipiului Sibiu. Este vorba despre un teren plin cu gunoaie, materiale de construcții și cadavre de animale. Pe scurt, un adevărat focar de infecție.

Zona reclamată se află în apropierea magazinului Hornbach, sau mai exact, în imediata vecinătate a Shopping Center. Sibienii care trec zilnic pe acolo, pe sub podul autostrăzii A1, nu au de ales decât să “admire” gunoaiele urât mirositoare. Aceștia au făcut reclamații la Primărie, la Poliția Locală, la Garda de Mediu, cam la toate autoritățile care ar trebui să ia atitudine. Rezultatul? Reclamații fără răspuns sau promisiuni de igienizare. Însă de mai bine de o lună, nimic nu s-a schimbat! Același peisaj macrabru, plin de animale abandonate și mizerie de nedescris, toate.

“Zona este sub orice critică, un adevărat focar de infecție. Trec zilnic pe acolo și îmi este greață. Este o zonă intens frecventată de oamenii care vor să scape de molozul rezultat din construcții sau mai grav, de cei care aleg să abandoneze animalele pe câmp. Doar eu, împreună cu Asociația “Prietenii Berzelor” am salvat 9 cățeluși abandonați. Am cerut peste tot, solicitări peste solicitări, rugăminți peste rugăminți. Montați camere de supraveghere și curățați zona. ABSOLUT NIMIC. Flit total din partea autorităților” a declarat pentru Sibiu Independent, domnul Radu Tudor, președintele Uniunii Chinologice Royal

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda