spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Bărbat ucis de o cifă pe Calea Cisnădiei din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un bărbat în vârstă de 75 de ani a fost accidentat mortal de o cifă cu pompă, în timp ce traversa pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu.

Din primele cercetări, șoferul unei autoutilitare, condusă pe strada Arieșului de către un sibian în vârstă de 45 de ani, a pătruns în intersecția cu Calea Cisnădiei și a virat la dreapta fără să observe un pieton care traversa pe trecerea din imediata apropiere, lovindu-l. Din păcate, pietonul, un sibian în vârstă de 75 de ani, a decedat în urma leziunilor suferite.

În zonă se circulă îngreunat.

Conform apropiaților, bărbatul ar fi coborât până la mașină pentru a lua ceva. Soția sa, cu ochii în lacrimi, asista neputincioasă la cercetările polițiștilor criminaliști.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic în municipiul Sibiu, intersecția străzilor Calea Cisnădiei cu Str.Arieșului pentru acordarea asistenței medicale unei persoane, din primele informații, acroșate de un autocamion și inconștientă.” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan

Publicitate

5 COMENTARII

  1. Gandire super proasta a autoritatilor…..sa faca trecerile imediat in intersectie……la fel si in sensurile giratorii…din cauza lor se blocheaza ptr ca nici nu ai iesit bine din sens….hop trecere de pietoni….si mai trec si ca vitele…..cate unu o data sa fie siguri ca se face ambuteiaj…..imi pare rau ptr victima si sofer….amandoi sunt victimele unui sistem prost gandit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri