spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Festivalul Grădinilor, locul unde găsești primăvara

Știri din Județ

Festivalul Grădinilor va avea loc și anul acesta, în parcarea Zacaria Industrial Parks, pe Șoseaua Alba Iulia lângă Metro. Cei ce doresc să cumpere flori și alte plante pentru grădină o pot face între 6 și 8 Mai. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Sibiu.

Unul dintre cei mai importanți expozanți este și anul acesta firma AMBIENT. Firma va oferi spre vânzare doritorilor o gamă variată de flori și arbuști ornamentali, soluții nutritive pentru plante și anti dăunători, ghivece și jardiniere de interior și exterior, articole și accesorii pentru grădinărit, unelte, pământ, piatră și scoarță decorativă.

„Știm că sibienii din tot județul sunt iubitori ai frumosului din natură. Fie că este vorba de grădină, terasă sau balcon ei abia așteaptă primăvara pentru a planta flori și a oferi spațiului verde de lângă casă un design atractiv, pe gustul fiecăruia. Produsele noastre au fost ani la rând căutate de sibieni pentru raportul bun calitate – preț. Ornamentele și ghivecele de grădină aduse de noi sunt în pas cu noile tendințe în designul grădinii” a declarat reprezentantul AMBIENT.

ACCESUL LA FESTIVALUL GRĂDINILOR

În perioada 6-8 mai circulația pe podul peste Cibin de pe Șoseaua Alba Iulia se va închide complet pentru relocarea conductelor de apă și gaz. Pentru a ajunge la Festivalul Grădinilor șoferii pot utiliza următoarele drumuri: 

  • Drumul peste Câmpșor, între strada D. Cantemir din cartierul Ștrand și str. Rozmarinului din cartierul Turnișor.   
  • Str. Autogării – Distribuției – strada Lemnelor – str. Mihail Kogălniceanu/str. Reconstrucției. Strada Lemnelor se transformă în sens unic în perioada lucrărilor la pod, dinspre strada Distribuției spre strada M. Kogălniceanu/Reconstrucției 
  • Strada Malului – pod Neculce – strada Metalurgiștilor 
  • Centura ocolitoare a Sibiului 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri