spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Bătaie la Cașolț. Două persoane au ajuns la spital

Știri din Județ

Publicitate

Ieri, în jurul orei 22:35, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr intervenit pentru aplanarea unui scandal, în care erau implicate mai multe persoane, în localitatea Cașolț.

Astfel, pe strada Principală din localitatea Cașolț, au fost identificate două persoane, care prezentau leziuni la nivelul capului și care primeau îngrijiri medicale.

Din discuțiile purtate cu victimele, doi localnici, în vârstă de 22, respectiv 34 de ani, a rezultat faptul că ar fi fost loviți de alți trei localnici, în zona capului, cu obiecte contondente, pe fondul unui conflict mai vechi.

Cei trei bărbați bănuiți de săvârșirea faptei au fost identificați de către polițiști și audiați cu privire la cele întâmplate.

Victimele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

„Aseară, 7 Mai în jurul orelor 22 :45, SAJ Sibiu a trimis de urgenta un echipaj de tip B în localitatea Casolt la o agresiune. În urma altercatiei ,doi bărbați de 34 și 22 ani au suferit vătămări corporale. Ambii au suferit traumatisme cranio-faciale și alte contuzii (costale și membre). Bărbații au fost transportati la UPU Sibiu ,conștienți în stare bună.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor