-2.7 C
Sibiu
luni, 30 ianuarie, 2023

Înscrieri la Masterclass Muzica Vibraţie Universală

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Asociatia Culturală Art Respect a demarat înscrierile pentru a III-a ediţie a Masterclass-ului „Muzica Vibraţie Universală”. Evenimentul va avea loc la Sibiu în perioada 10 – 12 iunie.

Evenimentul reprezintă un program de pregătire care urmărește respectarea principiului esențial al conștientizării cursantului, respectiv a celui care aspiră la un loc pe scenă, dar mai ales la un loc în inima publicului, că trebuie să-și însușească perspectiva că actul artistic „de succes” are în conținutul său: calitate, valoare, respect și autenticitate.

Proiectul va aborda componenta vocală a artistului: intonație, emisie, respirație, mesajul transmis de interpret, atitudinea, stilul intepretativ, repetoriul ș.a.

Fenomenul de conștientizare are la baza metodologii și exemple oferite de specialiști in artele spectacolului dispuși să împartașească din experiența lor.

Prin acest program de pregătire oferim participanților cadrul educațional, preponderent bazat pe cunoștințe teoretice și practice, reflectate prin care experiența unui mentor de excepție- Ozana Barabancea- solist de muzică jazz și de operă, membru în cadrul Operei Naționale Române, profesor de canto și vedetă de televiziune, dar și unui promotor cultural cu experiență de a da/pune în valoare talentul care va fi liant între generații- dna. Elena Moisa.

Programul este structurat pe aproximativ 10 ore de pregătire. Organizatorul intenționează să înscrie un număr de maximum 15 beneficiari cursanți (recomandabil pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 10 – 18 ani), pentru a putea gestiona cu succes acest proiect educațional.

Programul de pregătire cuprinde lecții de canto( inclusiv lucru individual cu fiecare cursant), de atitudine scenică și de management al emoțiilor.

Proiectul e realizat în parteneriat cu Liceul de Artă din Sibiu, Şcoala Populară de Arte şi Meserii ” Ilie Micu ” din Sibiu şi Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba.

Participanții vor intra în baza de date a instituției organizatoare și mentori cu care vor dezvolta relații de colaborare în viitor. Cursanții vor primi diplome oferite de organizator care atestă participarea la eveniment.

Persoană de contact pentru înscriere – Dna. Andreea Damian, coordonator proiect, tel. 0721/869560 şi email cultural.artrespect@gmail.com

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri