spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Pieton lovit mortal de o mașină pe strada Nicolae Iorga din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un pieton a murit iar altul a fost rănit după ce o mașină a intrat pe trotuarul străzii Nicolae Iorga din Sibiu. Se pare că șoferul ar fi evitat o mașină aflată în fața sa.

Din primele cercetări, șoferul, un sibian în vârstă de 42 de ani, pentru a evita coliziunea cu autoturismul care circula în fața sa, ar fi pătruns pe trotuar unde a accidentat doi pietoni. Șoferul circula pe direcția Mihai Viteazu spre Milea, iar accidentul s-a produs în zona intersecției cu strada Luptei.

Martorii la eveniment au declarat faptul că șoferul vinovat avea viteză excesivă. Cei prezenți la fața locului l-au apostrofat pe șofer, reprosându-i faptul că mai bine lovea altă mașină decât să intre în oameni.

STAREA celui de-al doilea pieton – Acesta este stabil, conștient, cu fracturi în zona feței și contuzii bazin.

Impactul a fost atât de puternic încât pietonul a fost strivit între mașină și un stâlp de iluminat public. Acesta era căsătorit și avea doi copii.

Echipajele SMURD au preluat de la SAJ Sibiu un pacient, de sex masculin de aproximativ 43 de ani, a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD cu medic, cu traumatism cranio cerebral.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?