17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Alertă la Copșa Mică! Au dispărut doi copii

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Din fericire, politiștii din cadrul Poliției Orașului Copsa Mică i-au găsit, in urnă cu câteva minute, pe cei doi minori in localitatea Axente Sever.

Poliţiştii sibieni caută doi minori, în vârstă de 7 și 11 ani, din Copșa Mică, care au plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 14 mai, în jurul orei 23:30, polițiștii din Copșa Mică au fost sesizați de către un localnic, cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 11 ani, BURCEA MARIUS ADRIAN, împreună cu nepotul său în vârstă de 7 ani, BURCEA RAUL IOAN, ambii având același domiciliu, au plecat în jurul orei 13:00 de acasă spre un magazin din localitate, fără a mai reveni.

BURCEA MARIUS ADRIAN, 11 ani

Semnalmente: 120 cm înălțime, 25 kg, păr brunet, ochi căprui

La data plecării de acasă purta un tricou galben cu un desen rotund în partea din față, pantalon jeans albaștri și încălțăminte sport de culoare neagră.

BURCEA RAUL IOAN, 7 ani

Semnalmente: 100 cm înălțime, 15 kg, păr șaten, ochi căprui.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate sau eventualele semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acești minori sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri