spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Pericol public! Conducea un autocamion deși era „mort de beat”. Alt șofer, în aceeași situație

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 26 mai, în jurul orei 10:30, pe DN 7, Lazaret, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un ansamblu TIR condus dinspre Vâlcea spre Sibiu de către un hunedorean în vârstă de 49 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceeași dată, în jurul orei 17:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada Ecaterina Teodoroiu de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Bacău. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, băcăuanului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor