10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

PSD Sibiu: Avem grijă de părinții și bunicii noștri (CP)

Știri din Județ

Biroul de Presă al PSD Sibiu transmite următorul comunicat de presă:

Organizația Județeană a OPSD Sibiu a primit, ieri, în vizită, conducerea de la nivel național a pensionarilor social-democrați, formată din domnul președinte Ioan Popa, secretarul executiv Haralambie Voicilaș și secretarul zonal, Vasile Crișan. La întâlnirea de lucru au participat președinții și membri ai organizațiilor locale OPSD din județul Sibiu.

”Cu prilejul acestei întâlniri au fost discutate direcțiile de acțiune și activitățile care vor fi întreprinse în perioada următoare, în vederea pregătirii organizațiilor noastre de seniori pentru anul electoral 2024. Au fost trasate, totodată, prioritățile pe care fiecare organizație a pensionarilor social-democrați trebuie să le aibă în vedere. 

A fost o reală bucurie pentru mine să văd atâția colegi seniori reuniți la un loc, aproape 80 din întregul județ, după o îndelungată pauză impusă de pandemie”, a explicat Pavel Bichicean, președinte interimar al Organizației Județene OPSD Sibiu și consilier județean.

”Din păcate nu am putut să fiu, fizic, alături de colegii mei din cadrul OPSD Sibiu, fiind plecat într-o delegație în interes de serviciu, dar, atât eu cât și colegii din PSD suntem alături de buncii și părinții noștri care au construit România și ne-au lăsat-o moștenire. Trebuie să avem grijă de ei, iar statul român să le ofere pensii cel puțin ”decente”, astfel încât să nu ducă grija traiului zilnic. 

PSD a fost singurul partid care a avut grijă de seniorii României!”, a spus deputatul Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

 

 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș