spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Spitalul Judeţean Sibiu continuă cu aceeaşi firmă de pază

Știri din Județ

Publicitate

Acum câteva zile, Spitalul Judeţean Sibiu a aprobat un nou contract prin sistemul SEAP cu firma de pază SGPI Security Force din Bucureşti. Firma asigura paza din 19 decembrie 2019, dar contractul le-a expirat în aceeaşi dată din decembrie 2021. Totuşi, pe timp de stare de urgenţă contractul a fost prelungit de la sine, conform legislaţiei. Acum firma a semnat pe 3 luni un contract pentru suma de 263.230 lei plus TVA (aproximativ 64.000 de Euro)

Extras din documentul SEAP privind noul contract pentru servicii de pază încheiat în 8 iunie 2022 de Spitalul Judeţean Sibiu

Firma SGPI Security Force s-a bătut în 2019 pentru contractul cu spitalul cu alte 7 firme. Miza atunci era suma de 1,7 milioane lei pentru doi ani de zile, adică aproximativ 450.000 de euro. După câteva luni de prelungiri ale contractului expirat, la noua licitaţie organizată s-a prezentat doar firma SGPI. Durata noului contract este de 92 de zile. O nouă licitaţie pe un contract mai lung va fi organizată în această perioadă.

Extras din documentul SEAP privind contractul pentru servicii de pază încheiat cu firma SGPI la finele lui 2019

Anunţul contractului re-înnoit cu SGPI de către Spitalul Judeţean Sibiu vine şi în contextul mai multor sesizări de la cetăţeni privind accesul auto în curtea Spitalului şi încurcarea accesului ambulanţelor la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri