16.2 C
Sibiu
miercuri, 17 aprilie, 2024

Liberalii sibieni au ales un nou preşedinte la tineret

Știri din Județ

Organizaţia de tineret a PNL Sibiu a organizat alegeri interne în acest week-end. Noul preşedinte al organizaţiei este Mircea Frăţilă. El a preluat conducerea de la Gheorghe Sterp.

„A fost o mare bucurie să revăd, la alegerile județene de conducere a organizației TNL Sibiu, tineri cu dorința de implicare în misiunea PNL Sibiu de a servi oamenii, de a fi aproape de ei. Sunt tineri alături de care am fost în campanii din poartă în poartă, din ușă în ușă. Sunt și tineri nou intrați în partid. Sunt tineri care au meserii prin care ajută comunitatea sibiană. Fie că lucrează în mediul privat sau la stat, fie că sunt aleși locali, județeni sau chiar deputați, tinerii liberali sibieni au înțeles un lucru: tinerețea nu e o virtute. E acea etapă din viață în care îți alegi din opțiunile de parcurs ceea ce te poate face util societății, dar care îți aduce și bucurie sau satisfacții. Opțiunea pentru politica PNL Sibiu, pentru tinerii noștri, este una gândită și așezată într-o echipă care nu caută să fie importantă, ci utilă.” a declarat Raluca Turcan, preşedinta organizaţiei judeţene PNL Sibiu, prezentă la aceste alegeri.

Mircea Frăţilă este un apropiat al preşedintelui organizaţiei municipale PNL Sibiu, Adrian Bibu şi al preşedintei Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri