spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Muzicianul Adrian Ordean a susținut un masterclass pentru 30 de copii înscrişi la Festivalul „HermannstadtFesT”

Știri din Județ

Publicitate

Muzicianul Adrian Ordean a susţinut, joi, un masterclass pentru 30 de copii înscrişi la Festivalul internaţional de muzică „HermannstadtFesT” care are loc la Sibiu, până duminică, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

„Am văzut că ăştia, copiii, au fost foarte, foarte interesaţi de ceea ce le spun. Eu am crezut că îi obosim la început cu tot felul de informaţii şi de întrebări. Şi spre sfârşit i-am întrebat ce au înţeles din toată treaba asta şi ne-au spus lucruri extraordinare. Au înţeles că trebuie să muncească pentru a deveni ceva. Au înţeles că trebuie să aleagă bine anumite lucruri, începând de la repertoriu sau de la alegerea unui profesor potrivit pentru ei. Am ajuns la discuţii de tot felul, inclusiv discuţia cu ce voi face eu cu atâţia bani pe care îi voi câştiga în urma acestei meserii şi au fost foarte atenţi. (…) Şi am încercat să-i conving că se pot câştiga bani cu muzica (…). Şi chiar dacă m-au întrebat dacă singuri aşa ar putea să răzbească, în industria asta muzicală ca persoană, am dat exemplul meu, eu am răzbit singur. Nu am avut pe nimeni şi absolut niciun ajutor”, a declarat Adrian Ordean joi, într-o conferinţă de presă.

Cea de-a X-a ediţie a festivalul internaţional „HermannstadtFest” va avea loc de joi până duminică, la Habermann Markt. Vor participa peste 100 de tineri din ţară şi din străinătate, potrivit organizatorilor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde