3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Exercițiu ISU la un hotel din centrul Sibiului. Vezi motivul!!!

Știri din Județ

Un exercițiu organizat de ISU SIBIU se desfășoară în acest moment pe strada Nicolae Bălcescu din centrul Sibiului. Acțiunea vine în urma incendiilor din ultima săptămână, când mai multe cabane, restaurante și pensiuni au luat foc.

Exercițiul se realizează la Hotelul Romanilor din centrul orașului Sibiu. Prin astfel de exerciții, se testează timpul de reacție a forțelor de intervenție, dar și modul în care unitatea de cazare îndeplinește cerințele privind securitatea la incendiu. La acțiune intervin două autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

Scenariul stabilit a fost stingerea unui incendiu izbucnit la tabloul electric general, situat în proximitatea blocului alimentar. În blocul alimentar au fost surprinse trei persoane.

„Întreg personalul hotelier, peste 30 de persoane s-au autoevacuat în cel mai scurt timp, în locurile de adunare prestabilite, până la sosirea forțelor de intervenție. Dat fiind faptul că în unitatea de cazare, la momentul desfășurării exercițiului se aflau peste 80 de persoane cazate, acestea au fost notificate în prealabil de conducerea unității de cazare despre desfășurarea exercițiului și despre faptul că nu este necesar să se autoevacueze, limitând astfel disconfortul creat. La finalul exercițiului, s-au efectuat instruiri cu personalul hotelier privind modul de intervenție și comportare în cazul producerii unei situații de urgență reale.” transmite ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș