31.6 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

Raluca Turcan(PNL): “Biertan, Rășinari și Râu Sadului rămân pentru mine locuri de suflet prin frumusețea lor și a oamenilor care le îngrijesc” (CP)

Știri din Județ

Deputatul PNL Sibiu, Raluca Turcan a trimis presei următorul comunicat de presă:

Șase localități din România s-au înscris în competiția „Best Tourism Villages” și sunt mândră de faptul că jumătate dintre acestea nu numai că sunt din județul Sibiu, ci se află și sub administrația profesionistă a colegilor mei liberali: Biertan, Rășinari și Râu Sadului.

Publicitate

Indiferent de rezultate (despre care sunt convinsă că vor fi favorabile Sibiului), Biertan, Rășinari și Râu Sadului rămân pentru mine locuri de suflet prin frumusețea lor și a oamenilor care le îngrijesc, a naturii pitorești care le înconjoară și a istoriei pe care o emană. Iar pentru turiști, ele sunt în continuare niște puncte de referință pe care îi îndemn să nu le ocolească atunci când ajung în Sibiu.

Aștept cu nerăbdare încheierea procesului de evaluare la nivel național și desemnarea celor trei localități care vor reprezenta România în etapa internațională. Recunosc că susțin fără rezerve și că sper la reușita localităților înscrise din județul Sibiu!

Mult succes!

http://turism.gov.ro/web/2022/06/22/sase-sate-din-romania-s-au-inscris-in-competitia-best-tourism-villages/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie