17.3 C
Sibiu
luni, 22 iulie, 2024

Noi lucrări de reparații ample pe mai multe străzi din Sibiu

Știri din Județ

Programul de reparații ample a străzilor din Sibiu continuă. Străzile Bâlea, Hermann Oberth, Munchen și Lyon vor intra în lucru în următoarea perioadă.

Lucrările presupun înlocuirea stratului asfaltic de uzură. Acestea se vor desfășura fără închiderea circulației, doar pe timp de noapte. Totuși, vor fi anumite devieri ale traficului, pe porțiuni scurte, acolo unde se lucrează.

Publicitate

Din seara zilei de luni, 27 iunie vor începe lucrările pe strada Bâlea, inclusiv girațiile de la intersecțiile cu străzile Ștefan cel Mare și Fabricii. După finalizarea acesteia se va continua cu str. Hermann Oberth. De asemenea, se lucrează în prezent în sensul giratoriu de la intersecția străzii Rahovei și bulevardul M. Viteazu.

Din seara zilei de joi, 30 iunie, vor începe lucrările pe str. Munchen și apoi pe str. Lyon din zona industrială vest.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în zonele afectate de lucrări și să aleagă rute ocolitoare, pe cât posibil.

La acestea se adaugă lucrări la parcări și trotuare:

  • Două parcări se vor amenaja în următoarea perioadă în două zone de blocuri: una pe bulevardul V. Milea (lângă benzinăria OMW) și o a doua pe Calea Dumbrăvii (în spatele unui bloc din zona fostei autobaze Tursib)
  • Trotuarele de pe bulevardul V. Milea, între complexul comercial și str. Oituz (partea cu complexul), vor fi reparate în săptămânile care urmează.
Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică